Κ.Βλάσης: Απόλυτη προτεραιότητα η υγεία όλων μας

O υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης ανέφερε στο μήνυμα που πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε δεν μπορούσαμε παρά να θέσουμε ως απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας όλων μας, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας πιστά τα μέτρα που έχουν ληφθεί».

«Γνωρίζω ότι το φετινό Πάσχα δεν ήταν όπως θα θέλαμε. Γνωρίζω πως πολλοί από εσάς το περάσατε μακριά από τους δικούς σας ανθρώπους, πως δεν είχατε τη δυνατότητα να βιώσετε τα Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου στις εκκλησιές, πως για πρώτη φορά δεν τηρήσατε τα πατροπαράδοτα έθιμα των ημερών» επισημαίνει στην αρχή του μηνύματος του ο κ. Βλάσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να κλονιστεί η πίστη μας, προσθέτει και υπογραμμίζει ότι «το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου είναι φέτος ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ. Μετά από τα πάθη και μέσα από πίστη και αγώνα έρχεται το φως».

Αναφερόμενος στον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, ο υφυπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και με λίγη υπομονή ακόμη σύντομα θα αφήσουμε τα δύσκολα πίσω μας και προτρέπει «να το κρατήσουμε αυτό». Περαιτέρω, τόνισε πως «σε μια δύσκολη στιγμή αποδείξαμε τόσο ο κράτος όσο και ως πολίτες, ότι μπορούμε να επιδείξουμε αυξημένη υπευθυνότητα και να νικήσουμε».

Τέλος, ο κ. Βλάσης ευχήθηκε «του χρόνου να γιορτάσουμε τη μέρα αυτή υγιείς μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Μένουμε όλοι σπίτι… Κι ελπίζω να είναι η τελευταία φορά Κυριακή του Πάσχα μακριά από την Αρκαδία μας».

Loading