Ηλιόπουλος: «Ανησυχούμε γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγορώντας την κυβέρνηση και εκφράζοντας την ανησυχία του.

«Η πρώτη σκέψη μας αυτή τη στιγμή, είναι σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μάχη, στους χιλιάδες συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και σε όσους έχουν χάσει τους κόπους μιας ζωής», ανέφερε αρχικά.

«Είναι πραγματικά τραγικό το γεγονός ότι έχουμε τόσες φωτιές να έχουν ξεφύγει επί μέρες σε όλη τη χώρα, χωρίς να υπάρχει δυνατός αέρας, ότι η Βόρεια Εύβοια έχει σχεδόν σβηστεί από το χάρτη (έχουν καεί περίπου 200.000 στρέμματα) ότι η Αττική καίγεται πέντε μέρες, ενώ φτάσαμε η φωτιά να διατρέχει όλη τη Μάνη και να εκκενώνεται το Γύθειο», σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λέγοντας ότι «όλα αυτά δείχνουν πως υπάρχουν σοβαρές ευθύνες».

Για τα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για την έλλειψη των εναέριων μέσων σημείωσε: «Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες, ο αρχηγός της πυροσβεστικής έλεγε ότι στην Εύβοια επιχειρούν 7 με 8 εναέρια μέσα, τη στιγμή που ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για 17.

Όταν δεν μπορούν να συνεννοηθούν μέχρι και μεταξύ τους για το πόσα εναέρια μέσα επιχειρούν, είναι λογικό να ανησυχούμε», υπογράμμισε. «Ή ο αρχηγός της πυροσβεστικής δεν γνωρίζει τον αριθμό που επιχειρεί, ή ο κ. Χαρδαλιάς λέει ψέματα».

Δείτε επίσης: Στην 112 Πτέρυγα Μάχης ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνομίλησε με τους χειριστές των Canadair (pics)

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading