«Η Ν.Δ. επενδύει στη συκοφαντία», δηλώνει η Τ. Καραγιάννη

Για επιλεκτική διαρροή αποσπασμάτων της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie μιλά η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τάνια Καραγιάννη, σε συνέντευξη της στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Political». Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τη ΝΔ ότι είναι «πάγια τακτική της να επενδύει στη συκοφαντία κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά στα αδιέξοδα που δημιουργεί η πολιτική της και η διαχειριστική της ανικανότητα».

Ειδικότερα, αναφέρει ότι εν προκειμένω «η ΝΔ διέρρευσε στον Τύπο επιλεκτικά αποσπάσματα της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου της Folli-Follie και υιοθέτησε ψευδείς και ασυνάρτητους ισχυρισμούς του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ο ίδιος ο συντάκτης της έκθεσης παραδέχεται ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει “την ακρίβεια των ισχυρισμών του”». Την κατηγορεί επίσης ότι «απέκρυψε ότι πριν από λίγες μέρες η ελληνική Δικαιοσύνη αρχειοθέτησε οριστικά τη δικογραφία για τυχόν ευθύνες και καθυστερήσεις της επιτροπής κεφαλαιαγοράς στη συγκεκριμένη υπόθεση». Επιπλέον, σημειώνει ότι η ΝΔ «απέκρυψε και το γεγονός ότι η ίδια έχει υπερψηφίσει ως αντιπολίτευση και έχει επαναφέρει το 2020 ως κυβέρνηση την υποτιθέμενη “σκανδαλώδη” τροπολογία, η οποία μάλιστα καμία σχέση δεν έχει με καθυστερήσεις στην υπόθεση».

Υποστηρίζει ότι «η οργάνωση αυτού του επικοινωνιακού σχεδίου συκοφαντίας, δεν αντέχει ούτε στην κοινή λογική», προσθέτοντας ότι εξ αυτού του λόγου «ήδη κυβερνητικός βουλευτής έσπευσε να λάβει αποστάσεις, δηλώνοντας δημοσίως με σαφήνεια ότι δεν θα φτάσει η υπόθεση στη Βουλή δεδομένου ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ».

Η κ. Καραγιάννη τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη διερεύνηση εκ μέρους της Δικαιοσύνης ώστε «να αναδειχθούν οι λόγοι και τα συμφέροντα που κρύβονται κάτω από όλη αυτή τη λάσπη» και η ελληνική κοινωνία να γνωρίζει.

Μεταξύ άλλων, με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας υποστηρίζει ότι η ΝΔ ήταν «πάντοτε μια πολιτική δύναμη που απεχθανόταν κάθε τι δημόσιο και κοινωνικό» και της καταλογίζει πολιτική με «αντικοινωνικό χαρακτήρα» και σε άλλα πεδία όπως τα εργασιακά δικαιώματα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Στον αντίποδα, η δική μας πολιτική πρόταση έχει στον πυρήνα της τα δικαιώματα των εργαζόμενων, των μικρομεσαίων, των χαμηλών και μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων», τονίζει.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

©Πηγή: amna.gr

Loading