Γιαννούλης:Χυδαία η αναφορά Γεωργιάδη στο ΣΥΡΙΖΑ

«Μία πράξη ύψιστης εθνικής σημασίας θα ήταν η κυβέρνηση –που φοβάται και τον ίσκιο της- να συνθέσει τις προτάσεις που έχουν καταθέσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να προχωρήσουμε σε μία εθνική συνεννόηση για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την οικονομία» τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στον ΣΚΑΙ.


«Χυδαία η σημερινή αναφορά του Αδωνη Γεωργιάδη που υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να αποτύχει η χώρα. Εάν είχε τη στοιχειώδη ευαισθησία ο κύριος Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον είχε παραιτήσει” σημείωσε ο κ. Γιαννούλης.

Και πρόσθεσε: “Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο, η μοναδική αγωνία των βουλευτών της συμπολίτευσης να είναι πως θα αντιπολιτευτούν την προηγούμενη κυβέρνηση.Να δοθούν τα 20 εκατομμύρια στα ΜΜΕ για την ενημέρωση των πολιτών. Αλλά με διαφάνεια. Να μας πει το ιερατείο του κυρίου Πέτσα σε ποιους και γιατί δόθηκαν. Αν για παράδειγμα υπήρχε ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών με συστάσεις και διευκρινήσεις, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι εικόνες του συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σήμερα σε φορείς και οργανισμούς κοινής ωφέλειας».

Δείτε τη ροή ειδήσεων

Loading