Γιαννούλης: «Η κυβέρνηση παραδίδει στους μεγάλους επιχειρηματίες τις λαϊκές αγορές»

Συνέντευξη στον Ρ/Σ Παραπολιτικά παραχώρησε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος τόνισε ότι με το καινούργιο νομοσχέδιο η κυβέρνηση χαρίζει στους μεγαλοεπιχειρηματίες τις λαϊκές αγορές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με το σχέδιο νόμο που επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης, παραδίδει τις  λαϊκές αγορές στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Στο σύστημα μοριοδότησης για την κατοχύρωση θέσης στις λαϊκές, προβλέπεται να δίνονται  περισσότερα μόρια σε κατόχους μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων!

Οι έμποροι της Θεσσαλονίκης έδειξαν ωριμότητα και αντιμετώπισαν με ψυχραιμία την επιπολαιότητα και τον ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης.


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι την Παρασκευή το μεσημέρι ο περιχαρής κύριος Μητσοτάκης δεν γνώριζε για το «alert» που εξέπεμπαν τρεις περιοχές της χώρας.Δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στους χειρισμούς της.


Καταδικασμένη εκ των προτέρων η όποια προσπάθεια συμψηφισμού που επιχειρεί η ΝΔ. Ο βούρκος, οι συναλλαγές, οι απευθείας αναθέσεις δεν συμψηφίζονται με καμία δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρεθεί ούτε ένας τόσα χρόνια που να έχει αγγίξει δημόσιο χρήμα»

Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: «Επένδυση στην υγεία μέσω εθνικού σχεδίου»

Loading