Γιαννούλης: «Αν πάμε σε δεύτερο lockdown, θα είναι επίτευγμα Μητσοτάκη αποκλειστικά»

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν το ενδιάμεσο διάστημα είναι επικίνδυνα καταστροφικός, δήλωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

Μάλιστα ο κ. Γιαννούλης επιτέθηκε στον ίδιο τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι θα είναι αποκλειστικό επίτευγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ένα δεύτερο lockdown.

«Το απεύχομαι. Απλά αν πάμε, πραγματικά με εισήγηση των ειδικών, των λοιμωξιολόγων και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ενίσχυσης πολιτικών ή μικροπολιτικών προθέσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα το σεβαστεί. Αλλά δεν θα σταματήσει να λέει, ότι αν θα πάμε σε δεύτερο lockdown θα είναι επίτευγμα Κυριάκου Μητσοτάκη αποκλειστικά και μόνο. Είχαμε την μεγαθυμία, είχαμε την υποχρέωση στο πρώτο κύμα να σταθούμε αρωγοί στις κυβερνητικές αποφάσεις και να συμβάλουμε με ότι μέσο διαθέταμε στο να περιοριστεί η πολιτική που προτάθηκε από τους λοιμωξιολόγους».

«Ο μόνος που αμφισβητεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο “πολιτικός μαϊντανός” Άδωνις Γεωργιάδης»

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, ο κ. Γιαννούλης ξεκαθάρισε πως πρόκειται για απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμα.

«Ο μόνος που τα αμφισβητεί είναι ο πολιτικός μαϊντανός Άδωνις Γεωργιάδης. Εμείς δεν ξεκινήσαμε από την αρχή της πανδημίας να κάνουμε προγράμματα και προτάσεις απλά για να λέμε κάτι. Η βάση της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επειδή είναι πραγματικά γειωμένη με τον κόσμο και δεν βρισκόμαστε σε ένα άλλο σύννεφο, σε ένα άλλο cloud. Αυτά που εξαγγέλλουμε, αυτά που δεσμευόμαστε, αυτά που προτείνουμε αν θέλετε, και προσέξτε προτείνουμε διέξοδο από την κρίση χωρίς να ζητάμε εκλογές. Δηλαδή αυτός που θα τα εφαρμόσει εάν δεν είναι συμπλεγματικός και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολλών και του λαού και όχι του κόμματος του, αυτός θα επωμιστεί το πολιτικό όφελος».

Δεν μου αρκούν οι 158 συγγνώμες, θέλω και ήμαρτον

Αναφερόμενος στην ψηφοφορία κύρωση των συμφωνιών συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, από τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Γιαννούλης τόνισε «Εδώ θέλει και συγγνώμη και ήμαρτον», ανέφερε.

«Οδηγήθηκαν σε πολιτική στάση που σήμερα τους εκθέτει, γιατί το να δηλητηριάζεις τον κόσμο δημιουργώντας προσδοκίες, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς σου αντιπάλους που και τον πιο ήρεμο άνθρωπο μπορούν να τον φέρουνε στα όρια της υστερίας και της έντασης. Αυτό αγαπητοί συνάδελφοι δεν είναι λαϊκισμός. Αυτό είναι έγκλημα», σημείωσε.

«Δεν μου αρκούν οι 158 συγγνώμες , θα ήθελα και ένα ήμαρτον όχι γιατί είμαι πιο σκληρός, αλλά με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη και των βουλευτών ή πολιτευτών τότε επιτέθηκαν στο παιδί μου στο σχολείο στην οδό Ικτίνου. Όταν επιτίθενται στο παιδί σου και με μοντάζ βγάζουν μειωμένης ηθικής τη γυναίκα σου, τότε, γίνεσαι έξαλλος».

Ακούστε όσα είπε ο κ. Γιαννούλης στον Flash 99.4

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: Συγκλονιστικές στιγμές στον απεγκλωβισμό έξι ατόμων από τον οικισμό Οξυά με ελικόπτερο (vd+pics)

Loading