Επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στη Μόσχα

Σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών φορέων από τον κλάδο του τουρισμού στη Ρωσία θα έχει ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, κατά την επίσκεψή του, από αύριο, στη Μόσχα.

Το ταξίδι του κ. Θεοχάρη στη ρωσική πρωτεύουσα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της περιοδείας του σε τουριστικές αγορές υψηλού ενδιαφέροντος για τον ελληνικό τουρισμό, ενόψει του επικείμενου ανοίγματος για το 2021.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των επαφών που θα έχει ο κ. Θεοχάρης στη Μόσχα έχει ως εξής:

– Το απόγευμα της Τετάρτης, 14/04, ο υπουργός Τουρισμού θα παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ITAR-TASS, στο πλαίσιο του έτους ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.

– Την επόμενη ημέρα, 15/04, ο κ. Θεοχάρης θα έχει επίσημες συναντήσεις με την Zarina Doguzova (επικεφαλής του Federal Agency for Tourism και τον υφυπουργό Μεταφορών Dmitriy Zverev.

– Την Παρασκευή, 16/04, ο κ. Θεοχάρης θα συναντηθεί με τον Christofor Alexandrovich Konstantinidi, αναπληρωτή επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Εθνικής Πολιτικής της ρωσικής κυβέρνησης, καθώς επίσης και με τον Δημήτρη Σαρακιανίδη, επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Σότσι και με τον A’ αντιπρόεδρο της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας Nikolay Kasimov.

Οι υπόλοιπες συναντήσεις

Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, ο υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρόξενο στη Μόσχα, με Έλληνες ομογενείς, Ρώσους αξιωματούχους και επενδυτές, με τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Επίσης, θα συναντήσει εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών ομίλων και πρακτορείων από τη Ρωσία (Mouzenidis Travel, TEZ TOUR, Biblio Globus, Pegas, Ambotis, Coral, TUI), καθώς είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για την επανεκκίνηση του τουρισμού μετά και το περσινό επιτυχημένο άνοιγμα της αγοράς στη χώρα μας.

Τέλος, ο κ. Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δίκτυα της Ρωσίας.

Δείτε επίσης: Κ. Μητσοτάκης (πρόγραμμα): Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Λιβύης – Προεδρεύων σε συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading