Ένωση Κεντρώων: «Ούτε να το σκέφτεται ο κ. Τσίπρας…»

Να μην υποκύψει στις πιέσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να μην ανταλλάξει του οκτώ Τούρκους αξιωματικούς με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς καλεί την κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων.

«Τελικά, ο κ. Ερντογάν ξεμασκαρεύεται και ζητάει ανταλλαγή των δυο στρατιωτικών μας με τους 8 τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα. Ούτε να τολμήσει να το σκέφτεται ο κος Τσίπρας να ανταλλάξει τους οκτώ με τους δυο αξιωματικούς μας, γιατί αυτό δεν θα είναι γελοιοποίηση μόνο της Ελλάδος, αλλά ολόκληρου του δυτικού κόσμου», αναφέρει σχετικά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ η Ένωση Κεντρώων

Εν τω μεταξύ, η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε ανακοίνωση και για το θέμα της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, επισημαίνοντας ότι «τώρα είναι αργά να σωθεί η ΔΕΗ» και προαναγγέλλοντας ότι δε θα ψηφίσει το σχετιό νομοσχέδιο στη Βουλή, για να μη γίνει «συνένοχος».

«Τη ΔΕΗ, αφού πρώτα την απαξίωσαν όλες οι Κυβερνήσεις και οι συνδικαλιστές, την τεμάχισαν και άρχισαν να την πουλάνε σε ιδιώτες. Τώρα είναι αργά να σωθεί η ΔΕΗ. Θα θυμόμαστε μόνο το φαγοπότι των διοικήσεών της. Η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει στη Βουλή το Νομοσχέδιο γιατί δεν θέλει να γίνει συνένοχος στην πώληση των λιγνιτικών κοιτασμάτων», αναφέρει σχετικά.

Loading