Διήμερο συναντήσεων σε Θεσσαλονίκη και Βέροια ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος

 Σειρά συναντήσεων στη Βόρεια Ελλάδα έχει προγραμματίσει για σήμερα και αύριο ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος.

Βασικός άξονας των επαφών θα είναι η επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού για αντιμετώπιση της πανδημίας στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, ο συντονισμός όλων των υγειονομικών σχηματισμών, όπως και η ενημέρωση των τοπικών φορέων για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κωτσιόπουλος συγκάλεσε τεχνικές συσκέψεις με τους Διοικητές των δύο Υγειονομικών Περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, καθώς και με εκπροσώπους ιδιωτικών κλινικών της Θεσσαλονίκης.

Ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424.

Αύριο Παρασκευή 16/4 ο Γιάννης Κωτσιόπουλος θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαο Νίτσα.

Δείτε επίσης: Χατζηδάκης: “Ψηλά στις προτεραιότητες το ζήτημα των ΚΕΠΑ, εκτός από το θέμα εκκρεμών συντάξεων”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading