Χρυσοχοΐδης: Τον “έκαψαν” οι πυρκαγιές (vid)

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα είναι η «καρατόμηση» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος αποχώρησε μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν οι φετινές πυρκαγιές

Ως κίνηση αναγνώρισης της ευθύνης μετά τις μεγάλες καταστροφές από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και τη Βόρεια Εύβοια ερμηνεύεται η αλλαγή «φρουράς» στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, με την αντικατάσταση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη από τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

«Θέλω να τονίσω ότι αυτές οι πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μας βρίσκουν απροετοίμαστους. Τα σχέδιά μας είναι προσαρμοσμένα στις δύσκολες συνθήκες που φέρνει η κλιματική αλλαγή και οι υπηρεσίες κάθε μέρα λειτουργούν υποδειγματικά. Υποδειγματικές οι εκκενώσεις κατοικιών που γίνονται συντονισμένα, οι υπηρεσίες είναι παρούσες κάθε στιγμή για να προστατεύσουν τους πολίτες» είχε σημειώσει στην έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Όταν υπάρχει μια μεγάλη καταστροφή υπάρχει και αντικειμενική ευθύνη», τονίζουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζοντας την δήλωση του πρωθυπουργού με την οποία ζήτησε από την πρώτη στιγμή συγνώμη για τις μεγάλες καταστροφές.

Δείτε επίσης: Θεοχάρης: Αναμένεται να πάρει νέο ρόλο μετά την απομάκρυνσή του από το Υπουργείο Τουρισμού (vid)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading