Χαρίτσης: Το παρακράτος υπήρχε και υπάρχει και είναι στα χρώματα της ΝΔ

«Οι σοκαριστικοί διάλογοι που αποκαλύφθηκαν από την ΕΥΠ επιβεβαιώνουν ότι το παρακράτος υπήρχε και υπάρχει και είναι στα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Χαρίτσης.

Στη συνέχεια σημειώνει ότι «το παρακρατικό κύκλωμα επίορκων αστυνομικών, ανώτατων δικαστικών και πρώην υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στον κ. Μητσοτάκη. Ούτε για αντιπερισπασμούς, ούτε για μισόλογα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός «οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει ξεκάθαρα:

  • Θα διώξει τους πρώην υπουργούς του και τον νυν βουλευτή του που καταγράφονται από την ΕΥΠ να έχουν συναλλαγές με το παρακράτος των επίορκων αστυνομικών σε δυσώδεις υποθέσεις;
  • Σε ποιες ενέργειες θα προβεί σχετικά με τον χρηματισμό ανώτατων δικαστικών από μιντιάρχες φίλους του για υποθέσεις τους, ο οποίος αποκαλύπτεται από τα λεγόμενα των ίδιων των δικαστικών στις συνομιλίες που κατέγραψε η Υπηρεσία Πληροφοριών;».

Ο κ. Χαρίτσης σχολιάζει πως «μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις, πάει πολύ να μιλά ο κ. Μητσοτάκης για δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ». Και καταλήγει: «Περιμένουμε απαντήσεις».

Δείτε ακόμη: Βρούτσης: Θετικό ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης τον Ιούνιο

Loading