Χαρίτσης για Marfin: «Ο κ. Μητσοτάκης πιάστηκε στα πράσα»

Συνεχίζεται το… γαϊτανάνι δηλώσεων και ανακοινώσεων για τη Marfin, καθώς τη σκυτάλη από τον Στέλιο Πέτσα πήρε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Αφού πιάστηκε στα πράσα, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αίτηση αναίρεσης της δικαστικής απόφασης που έδινε αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Marfin»», αναφέρει ο κ. Χαρίτσης και προσθέτει:

«Και προκειμένου να ξεγλιστρήσει από τον διασυρμό, επιδίδεται στη μουχλιασμένη τακτική του να επιχειρεί να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Καρφί» για Χρυσοχοΐδη

«Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Μητσοτάκη τα γεγονότα είναι πεισματάρικα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή τους εγκληματίες της Marfin και είχε ζητήσει να προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση. Μήπως ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεχάσει ποιος ήταν τότε ο αρμόδιος υπουργός; Μήπως δεν μπορεί να βρει τρόπο να τον αναζητήσει;», αναφέρει στη συνέχεια της δήλωσής του, υπενθυμίζοντας εμμέσως ότι αρμόδιος υπουργός την εποχή του εγκλήματος ήταν ο νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα του, που ακόμη και στη μνήμη των νεκρών της Marfin επιχειρεί να εξαγάγει πολιτική υπεραξία», καταλήγει στη δήλωσή του ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ και η καυστική απάντηση Πέτσα

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή του παρόντος άρθρου, γύρω από το θέμα της Marfin υπάρχει τις τελευταίες ώρες ένα… γαϊτανάκι δηλώσεων και ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει της τελετής του Σαββάτου (9/5), κατά την οποία θα τοποθετηθεί πλακέτα στη μνήμη των θυμάτων.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καθώς και την καυστική απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Loading