Μπογδάνος:”Πρέπει να πάμε από το κορονοπάρτι στο εμβολιοπάρτι” (video)

Η έκκληση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προς τον υπουργό Υγείας και τον υπουργό Ανάπτυξης να αναθεωρηθούν τα μέτρα των χώρων εστίασης

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ μίλησε σήμερα το πρωί ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας επικεντρομένος στα νέα μέτρα που αφορούν τους χώρους εστίασης. Ο υπουργός τόνισε

Δεν είναι καιρός για έριδες Για την υποχρεωτικότητα ίσως και να αργήσαμε. Εγώ έχω χάσει άνθρωπο από ανεμβολίαστο υγειονομικό. Ένας καλός μου φίλος μάλιστα πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και δεν βγήκε ποτέ επειδή ο υγειονομικός ήταν ανεμβολίαστος. Δεν το συζητάμε λοιπόν αυτό το θέμα“.

Προσθέτοντας, απευθύνθηκε άμεσα στον υπουργό ανάπτυξης. “Ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση για να ανοίξουμε τη βεντάλια της υποχρεωτικότητας. Εγώ θα ήθελα να απευθύνω μια έκκληση προς τον πάντα γνωστικό, λογικό, αποτελεσματικό και ευέλικτο υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον καλό υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να αναθεωρήσουν το ζήτημα των ορθίων. Δεν υπάρχει στη θερινή και γενικώς στη διασκέδαση να μην είσαι όρθιος, και κυρίως δεν υπάρχει αυτό για τους νέους. Εγώ δεν λέω αν είναι καλό ή κακό, λέω τι είναι πρακτικό. Οι νέοι δεν μπορούν να μείνουν καθισμένοι, βράζει το αίμα τους. Οπότε για να αποφύγουμε μια παραβατικότητα, να αποφύγουμε μια κατάσταση με κορονοβίλες, κορονοπάρτι, κορονοβρισκόμαστε στις κορονοεξοχές και γενικότερα μια ανεξέλεγκτη διάσταση, πρέπει να το δούμε”

Δείτε επίσης: Άδωνις Γεργιάδης: Άνοιγμα κλειστών χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης με καθήμενους – Είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού (vid)

Loading