Αποστολάκης: Οι συνθήκες στον στρατό είναι εξαιρετικές

Καθησυχαστικός όσον αφορά τις συνθήκες που επικρατούν στις στρατιωτικές μονάδες, εμφανίστηκε σε δηλώσεις στο Mega ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, σημειώνοντας ότι ο στρατός έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω κορονοϊού.

«Ο στρατός σχεδιάζει πάντα με σενάρια που είναι δυσμενέστερα πιθανά. Τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό είναι έτσι στημένα και σχεδιασμένα που να μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης και συμπλήρωσε ότι «οι γονείς δεν πρέπει να ανησυχούν. Οι συνθήκες εντός των στρατοπέδων είναι εξαιρετικές».

Στο μεταξύ σε σχόλιό του για τις απειλές του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί μαζικής αποστολής μεταναστών θετικών στον κορονοϊό, ο πρ. υπουργός Άμυνας σημείωσε πως όλα αυτά είναι προς το παρόν θεωρίες που μπορεί όμως να έχουν κάποια βάση.

«Ο Ερντογάν είναι σε μια δύσκολη φάση. Του έχει ξεφύγει η υπόθεση του κορονοϊού, καθώς άργησε να πάρει μέτρα. Όποιος περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι φορέας. Και η ουσία είναι ότι υπάρχει κίνδυνος» υπογράμμισε.

Loading