Αποκλειστικό Politic: Διαψεύδονται οι θιασώτες του σεναρίου των πρόωρων εκλογών

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του politic.gr.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να πάει τις εκλογές όσο πιο πίσω μπορεί, ενδεχομένως και στο τέλος της τετραετίας, παρά το γεγονός ότι πολλά σενάρια μιλούν για πρόωρες εκλογές που μπορεί να γίνουν ακόμη και μετά το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο

Το σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν, με δυνατό ΄΄χαρτί΄΄ τα χρήματα τα οποία θα εισρεύσουνε από το ταμείο της ανάκαμψης, και γι’ αυτό το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοένα και περισσότερο διώχνει από την σκέψη του όλες αυτές τις προτάσεις  και εισηγήσεις που δέχεται από συνεργάτες του για επίσπευση των εκλογών. 

Υπενθυμίζουμε ότι το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες ήρθε και πάλι στην επιφάνεια με τα πρώτα καλά νέα για τα εμβόλια, που επιτρέπουν όχι μόνο μια νότα αισιοδοξίας αλλά και τον σχεδιασμό του χρόνου και του τρόπου επιστροφής στην υγειονομική κανονικότητα.

Αυτό  που φαίνεται να κυριαρχεί, επαναλαμβάνουμε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του politic, είναι ότι δε θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδιασμός από τον Κ. Μητσοτάκη καθώς στόχος της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει την τετραετία.

Δείτε επίσης: Χρυσοχοΐδης: “Αύξηση της εγκληματικότητας δεν υπάρχει, αυξάνεται η εγκληματοφοβία”

Loading