Ανδρουλάκης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και ανασυγκρότηση της τη Δημοκρατικής Παράταξης

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης όσον αφορά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ανέφερε ότι: «ο κ. Ντράγκι μίλησε για υποχρεωτικό εμβολιασμό τον Απρίλιο στους υγειονομικούς και τον υλοποίησε το Μάιο. Ο κ. Μητσοτάκης πόσους μήνες περίμενε να κάνει την υποχρεωτικότητα;», προσθέτοντας ότι «σε μια πρωτοφανή κατάσταση θα υπάρχει και λίγο το “βλέποντας και κάνοντας”, όμως είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα στρατηγικό σχέδιο».

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην στάση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι: «η χθεσινή αρνητική ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει την ανεύθυνη συμπεριφορά όσον αφορά το εμβολιαστικό πρόγραμμα».

Ενώ αναφορικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «είμαι περήφανος σοσιαλδημοκράτης. Πιστεύω ότι η ιδεολογία μας είναι χρήσιμη για την Ευρώπη, την ανθρωπότητα και για την πατρίδα. Μπορεί με ένα στρατηγικό πλάνο να φέρει την Ελλάδα σε καλύτερες μέρες».

Εξάλλου «όπως και στη βιολογία, έτσι και την πολιτική οι υγιείς οργανισμοί πρέπει να ανανεώνονται και να εξελίσσονται». Αυτό πρέπει να γίνει με έναν ριζοσπαστικό τρόπο, και για να είναι επιτυχημένη η προσπάθεια «χρειάζονται πολλοί αποφασισμένοι προοδευτικοί καμικάζι, για να ανασυγκροτήσουμε τη Δημοκρατική Παράταξη».

Δείτε επίσης: Πατούλης για φωτιά στο Μάτι: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Loading