Ανακοίνωση – απάντηση Πέτσα στην ανάρτηση Τσίπρα

Με καυστικό τρόπο απαντάει η Κυβέρνηση, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την προσεχή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο κ. Πέτσας χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα «διχαστικό και λαϊκιστή», ενώ υπογραμμίζει ότι η Κυβέρνηση έχει ως στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πέτσα:

«Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής.

Με τη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες.

Να μιλάει για «σοβαρές προβλέψεις» αυτός που με την ανερμάτιστη πολιτική του κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στους Έλληνες, μοιάζει με ανέκδοτο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση, όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ευρώπη. Ύφεση που οφείλεται σε ένα απρόβλεπτο και πρωτοφανές γεγονός, την πανδημία του κορονοϊού.

Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας «μένει ίδιος».

Όσον αφορά το σχέδιο της Κυβέρνησης, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες, λέμε την αλήθεια και προχωράμε με σοβαρότητα. Αντιμετωπίζουμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα την υγειονομική κρίση. Στηρίζουμε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που πλήττονται από την πανδημία. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και ρίχνουμε όλο και περισσότερα καύσιμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σταϊκούρας διαψεύδει και Μητσοτάκη»

Loading