Αλέξης Τσίπρας: “Δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα ζητά συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης” (vid)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τις πυρκαγιές

Τη συγγνώμη που εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη-ποταμό που παραχώρησε σήμερα.

Αναλυτικά:

“Η συγγνώμη σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές είναι οφειλόμενη. Το θέμα είναι εάν η συγγνώμη είναι συνειδητή, εάν την κατανοεί για ποιο λόγο τη ζητά και εάν αυτή η συγγνώμη έχει έμπρακτη έκφραση σε όσα θα κάνει από εδώ και στο εξής. Εγώ δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα ζητά συγγνώμη. Λίγες στιγμές μετά στο ίδιο διάγγελμα μας έλεγε πόσο εξαιρετικά τα έχει πάει με την πανδημία, με τις κρίσεις που έχει αναλάβει να διαχειριστεί κλπ”.

“Ήταν τελικά μια ειλικρινής συγγνώμη ή ήταν μια επιβεβλημένη από τους επικοινωνιολόγους και προσχηματική συγγνώμη; Θα δείξει. Μπορεί αυτή η συγγνώμη να λέει πολλά μπορεί και τίποτα. Σε κάθε περίπτωση θα δείξει στην πράξη εάν έχει συνειδητοποιήσει για ποιο λόγο ζήτησε συγγνώμη και αν κατάλαβε τα λάθη – δεν αναφέρθηκε σε κανένα. Θα δείξει εάν θα είναι ο ίδιος εκτός πραγματικότητας και εκτός κλίματος κοινωνίας πρωθυπουργός ο οποίος θα συνεχίσει να αυτοθαυμάζεται ή θα αλλάξει στάση και θα αποκτήσει ενσυναίσθηση των ευθυνών του και της πολύ δύσκολης κατάστασης που βιώνει ο τόπος”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δείτε επίσης: Εύβοια: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο Ασμήνιο

Loading