Αιχμές Τσίπρα για κομματικό στρατό Θεοδωρικάκου

Η αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει τη δική της αυτόνομη και αυτοδύναμη παρουσία και πρέπει να είναι πέρα και  έξω από μικροκομματικά και μικροπολιτικά  παιχνίδια” υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,  στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Τρικκέων Δημήτρη Παπαστεργίου  που πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΔΕ, με αφορμή την κατάργηση του προγράμματος Φιλόδημος από την νέα κυβέρνηση.

Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε πως με λύπη παρακολουθεί ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα να υπονομεύεται  με στόχο όπως είπε χαρακτηριστικά “να εξυπηρετηθούν , κάποια παλαιάς κοπής παιχνίδια,  όχι μικροκομματικά, προσωπικά θα έλεγα, κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε- αφήνοντας αιχμές για τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, επίσης ότι δεν μπορεί ο κάθε υπουργός που έρχεται να θέλει να φτιάξει τον δικό του στρατό δημάρχων γιατί αυτό είναι μια λογική που πρέπει  να την αφήσουμε πίσω  και τα κόμματα και οι δημοτικές παρατάξεις.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νομό Τρικάλων ο Αλ.Τσίπρας  από το πρωί  επισκέφθηκε το Μουσείο Τσιτσάνη και τα δίδυμα οθωμανικά λουτρά της πόλης,  και στην συνέχεια περπάτησε τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης  συνοδευόμενος κι από  στελέχη των τοπικών οργανώσεων του κόμματος , πρώην και νυν βουλευτές.

Ομιλία στα Τρίκαλα

Πριν από την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικάλων όπου συζήτησαν εκτός των άλλων και για τα ζητήματα της πόλης  ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από δήμαρχο για τη λειτουργία του control room του Δήμου για το πως εντοπίζονται με τη νέα τεχνολογία τα προβλήματα στη λειτουργία της πόλης και πώς αυτά επιλύονται με μια σειρά από έξυπνες  εφαρμογές που χρησιμοποιούνται.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται σήμερα στα Τρίκαλα  στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και θα μιλήσει στις 7.00 μ.μ στην αίθουσα του ξενοδοχείου Gallery Art  Hotel (ΚΤΕΛ Τρικάλων).

Γ.Σ.

 

 

Loading