Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οι χθεσινές εικόνες τραυματίζουν τη χώρα»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Όλγα Κεφαλογιάννη για όσα θλιβερά συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας, τονίζοντας πως οι χθεσινές εικόνες τραυματίζουν τη χώρα».

Παίρνοντας το λόγο σε επερώτηση της ΝΔ για την κατάσταση στον πολιτισμό, η αρμόδια τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως σήμερα η Ελλάδα βιώνει μια ημέρα πολιτικού ζόφου.  Τόνισε επίσης ότι τα χθεσινά επεισόδια στέλνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια καχεκτική δημοκρατία «με μια κυβέρνηση ανίκανη να επιβάλλει όρους και κανόνες».

«Ημέρα πολιτικού ζόφου»

Όπως τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη:  «Βιώνουμε άλλη μία ημέρα πολιτικού ζόφου. Το βαθύ σκοτάδι μιας κυβέρνησης που έστησε συστήματα διαπλοκής με όλα τα υλικά από το παρελθόν που κάποτε κατακεραύνωνε. Χειραγώγηση του Τύπου, φίλοι επιχειρηματίες με προνομιακές σχέσεις, πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου, παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη» τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Πρόσθεσε δε πως «οι χθεσινές εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου τραυματίζουν τη χώρα. Δίνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια καχεκτική δημοκρατία με μια κυβέρνηση ανίκανη να επιβάλλει όρους και κανόνες» για να προσθέσει: «Αλλά η Ελλάδα δεν είναι αυτό το έρεβος. Υπάρχει η φωτεινή πλευρά της Ελλάδας του πνεύματος».

Loading