Υπόθεση ΔΕΠΑ: Για «κυβέρνηση σκανδάλων» κάνει λόγο ο Αυγενάκης

«Κυβέρνηση των σκανδάλων», χαρακτήρισε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, με αφορμή την υπόθεση ΔΕΠΑ.

Τοποθετώντας στο στόχαστρο, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ο κ. Αυγενάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην διευθύνων συμβούλου της ΔΕΠΑ Θόδωρου Κιτσάκου, ο οποίος φέρεται να είχε ανταλλάξει χρέος της ΔΕΠΑ προς την ELFE, με ακίνητα, και o οποίος είχε μάλιστα δηλώσει ότι οι ενέργειες αυτές ήταν εν γνώσει και σε συνεννόηση με τα κυβερνητικά στελέχη.

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε την απορία του για τα πως μια χρεοκοπημένη εταιρεία όπως η ELFE, έχει ξεκινήσει καμπάνια διαφημίσεων, καταγγέλλοντας παράλληλα πολλά μέσα ενημέρωσης, ότι προβάλλουν τις διαφημίσεις, αντί της υπόθεσης.

Από την άλλη πλευρά, χαρακτήρισε «καραγκιοζιλίκια» τις πορείες κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία ανήμερα της επετείου για το Πολυτεχνείο υπενθυμίζοντας τις «υποκλίσεις» του κυρίου Παππά μπροστά στον Αμερικανό πρέσβη.

Ο Αυγενάκης, παράλληλα, αποδόμησε την πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο ότι βασίζεται σε συγκεκριμένα τρεις πυλώνες, αυτούς της παροχολογίας, της λασπομαχίας και της εκστρατείας αποκατάστασης του ηθικού του κυρίου Τσίπρα.

Όσον αφορά τον τομέα της παροχολογίας, ο κύριος Αυγενάκης, υπενθύμισε την δέσμευση της κυβέρνησης για δημιουργία θέσεων εργασίας, μετά τον διαχωρισμό Εκκλησίας-κράτους, ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε στον κύριο Πολάκη κατηγορώντας τον για προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης, κάνοντας λόγο για λασπολογία. Παράλληλα υποστήριξε ότι από την πλευρά της κυβέρνησης παρατηρείται μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων στο προφίλ του κυρίου Τσίπρα, παρουσιάζοντάς τον ως «τρομερό ηγέτη».

Loading