Τόσκας: «Και άλλοι υπουργοί έχουν δεχτεί απειλές»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ, υπάρχουν και άλλοι υπουργοί που έχουν λάβει απειλητικές επιστολές. «Υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία. Θα δούμε τι γίνεται» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν είναι η κύρια έκφραση πάνω σε αυτό το ζήτημα από τους ακραίους κύκλους. Η κύρια έκφραση βγαίνει μέσα από τη φωνή της κυβέρνησης από τη μια μεριά των ανθρώπων που έχουν διαφορετική αντίληψη της αντιπολίτευσης και άλλων πολιτών που δεν εκφράζονται οι ακραίοι. Ποτέ δεν εκφράστηκαν και δεν έδωσαν το χρώμα τους οι ακραίοι, αλλά δημιουργούν πρόβλημα, δημιουργούν πρόβλημα στη νομιμότητα, δημιουργούν πρόβλημα στον διάλογο για τα εθνικά θέματα».

“Εμείς δεν παίζουμε με τις σκοπιμότητες”

Σε ερώτηση για το αν η δημοσιοποίηση της ύπαρξης της επιστολής θα λειτουργήσει θετικά ή μπορεί να έχει διαφορετικό αντίκτυπο σε ανθρώπους που σκέφτονται με περίεργο τρόπο, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι…«εμείς δεν παίζουμε με τις σκοπιμότητες. Εμείς παρουσιάζουμε το πρόβλημα, να πούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια ώστε να απομονωθούν από το κοινωνικό σύνολο και να μπορέσουν να εκφραστούν με ειρηνικό τρόπο αυτοί που έχουν οποιαδήποτε άποψη».

Loading