Τσίπρας: «Να είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας»

«Όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς» ήταν μεταξύ άλλων οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο πρωθυπουργός θεωρώντας ότι οι μετατάξεις της τελευταίας στιγμής, τραυμάτισαν περαιτέρω την προσπάθεια που κάνει το κόμμα μέχρι τις εκλογές, ζήτησε προσοχή από τα στελέχη έτσι ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα μέχρι την «τελική μάχη». Επιπλέον ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι το αποτέλεσμα των επικείμενων εθνικών εκλογών είναι ανοικτά, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη κινητοποίηση από τους φίλους του κόμματος.

«Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου και καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά. Θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις των τοπικών κοινωνιών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Loading