Την Παρασκευή το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

Για την Παρασκευή «κλείδωσε» εν τέλει το ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ραντεβού ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους, κανονίστηκε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος σήμερα βρίσκονταν στο εξωτερικό, ενώ αύριο αναμένεται να παραστεί στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανερξαρτήτων Ελλήνων, την οποία ο ίδιος ζήτησε, τηλεφώνησε στην δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα, προκειμένου να μεταφέρει το τηλεοπτικό τους «ραντεβού» για την Παρασκευή αντί της Τετάρτης, όπως ήταν προγραμματισμένο, μετά και την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το στρατόπεδο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κινητήριος δύναμη αυτής της απόφασης, αποτελεί η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αθήνα, καθώς και οι δύο κυβερνητικοί εταίροι επιθυμούν να πέσουν οι τόνοι εν αναμονή του συγκεκριμένου γεγονότος, δίνοντας μια εικόνα ενότητας.

Loading