Την παραίτηση του Άδωνι από αντιπρόεδρο της ΝΔ ζητά ο Γ. Βλάχος

Την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ ζητά ο Γιώργος Βλάχος με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε πως «στην περίπτωση του Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν, έμειναν εκτός καθηκόντων, χωρίς να παραιτηθούν από τη ΝΔ ή να φύγουν από βουλευτές».

“Θέμα που πρέπει να το αξιολογήσει ο Μητσοτάκης”

Ο Γιώργος Βλάχος, ένας από τους πλέον έμπειρους κοινοβουλευτικούς της ΝΔ προχώρησε, ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως «είναι ένα θέμα που φαντάζομαι θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος, γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή του προέδρου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμένα».

“Πυρά” και από τον Ευάγγελο Αντώναρο

Τον Άδωνι Γεωργιάδη έβαλε στο στόχαστρό του και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος  επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Χωρίς να τον κατονομάζει, τον «φωτογραφίζει» μέσω facebook υποστηρίζοντας πως τα όσα λέει και κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στο θεσμό που εκπροσωπεί. «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του. Ακόμη κι αν γίνεται “τσίρκολο”, όπως λέγανε οι παλιότεροι. Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του. Όχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό. Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπεί. Αυτό είναι απαράδεκτο κι ασυγχώρητο — ειδικά όταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη. Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρίς χάσιμο χρόνου.

Loading