Τζανακόπουλος: Ρεσιτάλ υποκρισίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα(vd)

Ευθείες βολές εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ υποκρισίας» όσον αφορά τα εθνικά θέματα.

«Για το μεν ζήτημα των δύο αξιωματικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές, κάνοντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με την προ εβδομάδος ομιλία του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, χαρακτήρισε το περιστατικό ένα σύνηθες και μικρό συμβάν που δεν πρέπει να εξελιχθεί σε μείζον διπλωματικό επεισόδιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την υπόθεση Novartis λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η Νέα Δημοκρατία επιμένει στη μηδενιστική αντιπολιτευτική γραμμή καθώς βρίσκεται σε δεινή θέση, εξαιτίας κυρίως του σκανδάλου της Novartis που έχει αναδείξει όλες τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις του παλιού πολιτικού συστήματος τις οποίες δεν μπορεί παρά να χρεώνεται η ΝΔ», για να προσθέσει πως «Δεν μας κάνει, λοιπόν καθόλου, εντύπωση η σιωπή της ΝΔ αλλά και του εξαφανισμένου τις τελευταίες μέρες πρώην πρωθυπουργού κυρίου Σαμαρά, ο οποίος μετά τους λεονταρισμούς και την ακατάσχετη φλυαρία των προηγούμενων εβδομάδων εντός και εκτός της χώρας, έχει μάλλον καταπιεί τη γλώσσα του ιδίως μετά την αποκάλυψη των προηγούμενων ημερών για το χειρόγραφο σημείωμα του προς τον κ. Φρουζή».

Loading