Τέλος από τη ΝΔ η Παπαγγελή μετά το σχόλιο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, έπειτα από σχόλιο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσαν την άμεση διαγραφή του γνωστού μοντέλου και μέλους της ΟΝΝΕΔ, Έλλης Παπαγγελή.

Συγκεκριμένα στο σχόλιό της, η Ελ. Παπαγγελή αποκάλεσε ούτε λίγο – ούτε πολύ τους φίλους της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, «Βούλγαρους».

Η ανάρτηση κατέβηκε, αλλά ήταν πλέον αργά…

Μετά της αντιδράσεις η ανάρτηση κατέβηκε από το προφίλ του μέλους της ΟΝΝΕΔ, αλλά τη διαγραφή με απόφαση του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, δεν την γλίτωσε.

«Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας» τονίζει στην ανακοίνωση της το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Διευκρινιστική δήλωση στο Facebook

Πάντως σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί στους φίλους του ΠΑΟΚ για το κακό της σχόλιο, η Έλλη Παπαγγέλη ανάρτησε σήμερα στο Facebook διευκρινιστική δήλωση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ειρωνικό σχόλιο “δεν τα βάζει με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας”.

Δείτε το:

Loading