“Τάγματα εφόδου” χαρακτήρισε η Ο. Γεροβασίλη τους πολίτες που την αποδοκίμασαν στην Πτολεμαΐδα

«Τάγματα εφόδου» χαρακτήρισε τους πολίτες που την αποδοκίμασαν στην Πτολεμαΐδα σε πρόσφατη επίσκεψη της στην περιοχή, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ, η κυρία Γεροβασίλη έκανε λόγο για τάγματα εφόδου και κάλεσε το πολιτικό σύστημα και τους δημοσιογράφους να μην ξεπλένουν τέτοιους ανθρώπους. Αυτοί που πήγαν στην Πτολεμαΐδα πήγαν «για πόλεμο» είπε η κυρία Γεροβασίλη και χαρακτήρισε κατάπτυστη την ανακοίνωση των αστυνομικών Κοζάνης.

Η κυρία Γεροβασίλη περιέγραψε όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία οδήγησε στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Για όσα είπε ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και απαντώντας σε σχόλιο του Μάκη Βορίδη, εκπροσώπου της ΝΔ στην εκπομπή, για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα η κυρία Γεροβασίλη σημείωσε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε για να τα μειώσει διότι όπως είπε γνώριζε πως «δεν είναι το πιο χρήσιμο μέτρο για την οικονομία και τη ζωή των πολιτών».

«Εφαρμόσαμε τη συμφωνία και βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, κάναμε όλα όσα έπρεπε και μπορούσαμε για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Loading