Σφοδρή επίθεση Αδ. Γεωργιάδη στην κυβέρνηση

Δριμεία κριτική απέναντι στην κυβέρνηση έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του στη Ζαχάρω Ηλείας αργά το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η τοπική κομματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση, ο Αδ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «το στοιχείο αυτό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο της επόμενης κυβέρνησης για να πάρει αποφάσεις, να κάνει μεταρρυθμίσεις, να κάνει ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να γίνουν αυτά που πρέπει» ενώ πρόσθεσε ότι «αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός αυτά θα τα υλοποιήσει, διότι και τα πιστεύει, αλλά και μπορεί».

Σ’ ότι αφορά το θέμα των περικοπών στις συντάξεις, αφού αρχικά ανέφερε πως η ΝΔ καταψήφισε το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για δύο βασικούς λόγους, σημείωσε πως «ο πρώτος έχει να κάνει με το όταν τους παραδώσαμε την εξουσία, είχαμε συμφωνήσει με τους δανειστές μας, ότι δεν θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές και ο δεύτερος διότι κανένας συνταξιούχος στο πλανήτη δεν έχει δεχθεί τις περικοπές που έχουν δεχθεί οι έλληνες τα τελευταία χρόνια».

Επίσης για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών τόνισε πως είναι επαίσχυντη, καθώς δεν υπάρχει Έλληνας που να μη ένοιωσε την καρδιά του να σφίγγεται με όσα έγιναν την ημέρα της υπογραφής».

Loading