Συνάντηση 45 λεπτών μεταξύ Μητσοτάκη – Τσίπρα

Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε η συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια της οποίας, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευση για την πορεία των εθνικών θεμάτων και κυρίως του ζητήματος της ονομασίας της πΓΔΜ.

Από τα τηλεοπτικά πλάνα, τις φωτογραφίες, τη γλώσσα του σώματος και τη διάρκεια φάνηκε ότι η συνάντηση ήταν καθαρά τυπική και στα πλαίσια της θεσμικής τάξης, ενώ από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έγιναν δηλώσεις, ούτε κατά την προσέλευση αλλά ούτε και κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ωστόσο, αναμένεται άμεσα η τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την οποία θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα από το γραφείο του στη Βουλή.

 

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τη συνάντηση όπως το κατέγραψε ο φακός του πρακτορείου Intime:

Οι υπόλοιπες συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς

Να σημειωθεί ότι μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα ακολουθήσει συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και τέλος με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Μείνετε συντονισμένοι, το politik.gr θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Loading