Σπυράκη: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να μην συντριβεί

«Η κυβέρνηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποφύγει τη συντριβή» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη για το ενδεχόμενο διαίρεσης της περιφέρειας της Β’ Αθήνας.

«Εμείς φέραμε έγκαιρα και θεσμικά την πρόταση για διαίρεση της Β’ Αθήνας μαζί με την με ψήφο των απόδημων. Είπε όχι τότε η κυβέρνηση. Τότε δεν το συζήτησαν καν γιατί μοναδικός τους στόχος ήταν να διατηρηθούν στην εξουσία. Τώρα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποφύγει τη συντριβή. Εργαλιοποιεί τα πάντα» τόνισε η κ. Σπυράκη μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «Κάνουν τα πάντα να κάψουν το γήπεδο που θα παραλάβουμε. Αλλά θα συντριβούν».

Όσον αφορά στις προσφυγικές ροές η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είπε πως «Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της σε αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να υπάρχει εντατική επιτήρηση των ευρωπαϊκών συνόρων, εκμετάλλευση όλων των εργαλείων που δίνει η ΕΕ, και σαφή υπενθύμιση της ΕΕ των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η Τουρκία με τη συμφωνία που έχει συνάψει».

Loading