Σκουρλέτης: Ο πρωθυπουργός δεν επέλεξε Καμμένο έναντι του Κοτζιά

Στο ζήτημα της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά αναφέρθηκε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, επισημαίνοντας ότι δεν είναι ευχάριστη και τονίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός δεν επέλεξε τον κ. Καμμένο, έναντι του κ. Κοτζιά.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι δεν κατανοεί τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά με τις δηλώσεις του, κατέστησε σαφές ότι η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών, όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται, αλλά αποτελεί την προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύει λοιπόν –σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη- ότι ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά επιλογή υπέρ του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε δε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.

Loading