Σκουρλέτης για Σαββίδη: «Απαράδεκτο οποιοσδήποτε να μπαίνει με περίστροφο»

Καταδικάζει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στη ζώνη ο Πάνος Σκουρλέτης. Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το να μπαίνει οποιοσδήποτε με περίστροφο σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.

«Ο οποιοσδήποτε μπαίνει με περίστροφο, με τέτοιον τσαμπουκά, σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο -πολύ δε περισσότερο, αν είναι πρόεδρος μιας ομάδας- είναι απαράδεκτο, όπως και να το δει ο καθένας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αφορμή για αυστηρά μέτρα»

Στη συνέχεια, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως αυτή η εικόνα προσβάλει γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και κατηγορηματικός. Θεωρώ ότι τα χθεσινά επεισόδια, το χθεσινό σκηνικό προσβάλλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα έλεγα ότι πρέπει να αποτελέσει αφορμή, όχι για μια μεγάλη συζήτηση, αλλά για αυστηρά μέτρα. Είναι προκλητική η χθεσινή εικόνα και νομίζω ότι κάνει πρώτα από όλα κακό στην ίδια την ομάδα του κ. Σαββίδη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ», σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών.

Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία ευνοϊκή μεταχείριση για κανέναν, είτε πρόκειται για πρόσωπα, είτε για ομάδες.

«Δεν υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά για τον οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι, πολύ δε περισσότερο εάν είναι ένα δημόσιο πρόσωπο», δήλωσε σχετικά.

Loading