Σκοπιανά ΜΜΕ: Εντός της ημέρας το τηλεφώνημα Ζάεφ

Έφτασε η ώρα για το περιβόητο τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, το πρακτορείο ειδήσεων makfax μεταδίδει την πληροφορία, ότι εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη επικοινωνία του Σκοπιανού πρωθυπουργού με τον Έλληνα ομόλογό του, η οποία αναμένεται να «ξεκλειδώσει» τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Για «D-Day» μιλούν τα Σκοπιανά ΜΜΕ

Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο «D-Day», εξηγώντας ότι η σημερινή είναι η καθοριστική μέρα για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – ΠΓΔΜ στο ονοματολογικό του γειτονικού κρατιδίου.

«Οι πρωθυπουργοί ΠΓΔΜ και Ελλάδας, Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας, θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το όνομα», αναφέρει σχετικά το Makfax, επικαλούμενο ανώτατες διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, πρόκειται για «μια πολυαναμενόμενη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Ζάεφ και τον Τσίπρα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, η οποία επρόκειτο να γίνει πριν από δέκα μέρες».

Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς

Το ότι η σημερινή μέρα ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στο Σκοπιανό επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι αυτή την ώρα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Loading