Ρ. Σβίγκου: “Γελοιοποιείται η ΝΔ όταν μιλά για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες”

«Η ΝΔ γελοιοποιείται όταν μιλά για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες».

Αυτή είναι η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνιας Σβίγκου στις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας για σχέσεις της κυβέρνησης με επιχειρηματίες.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον «Realfm» είπε ότι «όποιος ακούει τη ΝΔ, καταλαβαίνει ότι αυτά είναι αστειότητες και γελοιότητες, γιατί, αν υπάρχει ένα κόμμα που την πορεία του και την πολιτική του διαδρομή την έχει συνδέσει με τα οικονομικά συμφέροντα, αυτή είναι η ΝΔ».

Μάλιστα η κ. Σβίγκου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιλεκτική σχέση με κανέναν επιχειρηματία λέγοντας χαρακτηριστικά :« Αν δείτε το πλήθος των πρωτοσέλιδων θα καταλάβετε ότι αν κάτι δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον, είναι σχέση με επιχειρηματίες. Εμείς κανόνες προσπαθούμε να βάλουμε και να οικοδομήσουμε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον».

Όσον αφορά στα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «Εμείς, από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτό το τελευταίο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι, δείξαμε την ανάγκη και για εφαρμογή της νομοθεσίας”.

Loading