Ρήγας: «Ντροπή για τη χώρα, η κίνηση Σαμαρά»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε σήμερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «ο χειρότερος πολιτικός που πέρασε ποτέ από τη χώρα» με αφορμή κυρίως τις δηλώσεις του που αφορούσαν την ονομασία της πΓΔΜ.

Ο Π. Ρήγας υποστήριξε επίσης ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθοδηγείται από την ακροδεξιά και τον Σαμαρά, ξεχνώντας ότι ήταν εκείνος που έριξε τον πατέρα του», ενώ σε ερώτηση για την πρόταση μομφής που ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία την Παρασκευή πρόσθεσε απλά ένα «καλώς να ορίσει».

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

Να σημειωθεί ότι το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με την πΓΔΜ, τονίζοντας πως δεν είναι μόνο μια κακή συμφωνία, αλλά και ένας αχρείαστος και ταπεινωτικός συμβιβασμός.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει πως «οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να καλύψουν την καθολική απογοήτευση του ελληνικού λαού» και πρόσθεσε πως «η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου».

Loading