«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Μπακογιάννη – Γκλέτσου

Στα δικαστήρια είναι πιθανό να λύσουν τις διαφορές τους ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης μετά την ανάρτηση του πρώτου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο κ. Μπακογιάννης κατηγόρησε τον γνωστό ηθοποιό ότι «χρήζει ιατρικής παρακολούθησης» μετά τις καταγγελίες ότι ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Κυρίτσης δέχτηκε αναίτια επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο με μπουνιές και κλωτσιές!

Τι έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος

«Κύριε περιφερειάρχη θα βρεθείτε μπροστά στις αστικές σας ευθύνες για τις δηλώσεις σας στο πρόσωπό μου. Ότι κι αν επιδικαστεί θα πάει εξ ολοκλήρου σε ιδρύματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στυλίδας στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Τι είχε αναφέρει νωρίτερα ο Κώστας Μπακογιάννης

Νωρίτερα, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε γράψει στο ίδιο μέσο τα εξής: «Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό».

Loading