Πολάκης: «Που θα βρουν λαγούμι να κρυφτούν»

Ξεσπάθωσε ο υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή το σκάνδαλο «Novartis» και τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα που εμπεριέχονται στη σχετική λίστα.

Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κατακεραυνώνει όλους όσους φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, αναφέροντας εκτός των άλλων ότι…«το απόστημα έσπασε και να δω τώρα που θα βρουν όλοι αυτοί λαγούμι να κρυφτούν».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Υγείας, έχει ως εξής:

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS …..

Να δω που θα βρουν λαγούμι να κρυφτούν τώρα οι πρώην υπουργοί Υγείας και πρωην πρωθυπουργοί ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ για τα υπερκέρδη της εταιρείας και την κλοπή δημόσιου χρήματος!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!

Δύο χρόνια τώρα έχουμε δέχθει, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ενα ανελέητο πόλεμο ,λάσπης συκοφαντίας ,υποτίμησης ,δολοφονίας χαρακτήρα, προσωπικές απειλές,εκφοβισμούς, από τα πολιτικά ανθρωπάκια αυτά,απο τα μμε ,τα σάιτ και τα τρολ που τάιζαν με κρατικό χρήμα, πιστεύοντας ότι θα φοβηθούμε, ότι θα κάνουμε πίσω ,ότι θα τα σκεπάσουμε ,οτι θα γίνουμε σαν αυτούς.

ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ….Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!

ΥΓ. τώρα, πιστεύω, θα καταλάβουν όλοι το παιχνίδι της πατριδοκαπηλείας που πήγε να στηθεί με το θέμα των Σκοπίων,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!!

Loading