Πατούλης: «Το ποτάμι της οργής ξεχείλισε»

«Αυτό το συλλαλητήριο δείχνει πως το ποτάμι της οργής ξεχείλισε» σχολίασε στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Πατούλης, απευθυνόμενος προς όσους συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος για τη Μακεδονία.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, έκανε λόγο για 1,5 εκατομμύριο συμμετέχοντες οι οποίοι φωνάζουν πως η Μακεδονία είναι ελληνική. «Σήμερα στην καρδιά της Αθήνας, πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι φωνάζουν πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε αυτούς που είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν πως εμείς δεν θα συμβιβαστούμε» δήλωσε χειροκροτούμενος.

“Να μην τολμήσει κανείς να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας”

Συνεχίζοντας στους ίδιους υψηλούς τόνους, ο Γιώργος Πατούλης απαίτησε από την Κυβέρνηση να «μην τολμήσει κανείς να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας» διότι, όπως εξήγησε, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ανεκτό από τον ελληνικό λαό.

«Οι τοπικές κοινωνίες δίνουν σήμερα δυναμικό παρών και βροντοφωνάζουν ενωμένες και χωρίς κομματάρχες πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά. Και κατέληξε: «Όλοι όσοι είμαστε εδώ είμαστε πατριώτες, είμαστε Έλληνες και όχι εθνικιστές όπως μας λένε κάποιοι».

 

Loading