ΠΑΣΟΚ: “Παραλήρημα Τζανακόπουλου, μαρτυρά τον πανικό τους”

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «παραλήρημα» του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, και υποστηρίζοντας πως «οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ βουλιάζουν κάθε μέρα μέσα στην λάσπη που οι ίδιοι δημιούργησαν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Το σημερινό παραλήρημα του εκπροσώπου της Κυβέρνησης της αποδρομής, και οι χυδαίες επιθέσεις του κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, μαρτυρούν τον πανικό στον οποίο βρίσκονται οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Δεν θα τους σώσουν από την επερχόμενη εκλογική ήττα.

Είναι θράσος όμως να επιχειρεί να κάνει μαθήματα πολιτικής και ηθικής, η Κυβέρνηση της εξαπάτησης, του ψέμματος, της ζημιάς των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων στην χώρα, η Κυβέρνηση που αρνείται κάθε έλεγχο για τα πεπραγμένα των Υπουργών της,

Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ βουλιάζουν κάθε μέρα μέσα στην λάσπη που οι ίδιοι δημιούργησαν».

Μήνυμα Λοβέρδου για τους στρατιωτικούς

Εν τω μεταξύ, εκτός από την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Τζανακόπουλου, σε δήλωση προχώρησε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, για το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.

«Ενημερωθήκαμε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ότι οι δυο έλληνες στρατιωτικοί οδηγήθηκαν στην διαδικασία του αυτοφώρου.
Ενημερωθήκαμε επίσης ότι η διαδικασία αυτή είναι τυπική και όχι ασυνήθης.
Τέλος ενημερωθήκαμε πως το Προξενείο της χώρας μας φρόντισε για τη νομική τους υποστήριξη.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων εντός της ημέρας όλα να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Loading