Ο Μανώλης Γλέζος στην βασιλόπιτα της ΛΑΕ στη Θεσσαλονίκη

Στην εκδήλωση της ΛΑΕ κατά τη διάρκεια της οποίας κόπηκε και η βασιλόπιτα, βρέθηκε χθες (12/1) ο Μανώλης Γλέζος στη Θεσσαλονίκη. «Όλα θα τα ξεπεράσουμε πιστεύω και μια από τις δυνάμεις που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, πιστεύω ότι είναι η ΛΑΕ» τόνισε χαρακτηριστικά τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος στο περιθώριο της εκδήλωσης και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή πορεία.  

«Εύχομαι στη ΛΑΕ να πάει μπροστά. Η ΛΑΕ ως ενότητα των δυνάμεων εκείνων που επιδιώκουν να βγούμε από την κρίση, που επιδιώκουν να πάει η χώρα μπροστά. Το πιστεύω ότι κάποτε θα πάει, αυτά που περνάμε τώρα είναι, μικροπράγματα μπροστά σε αυτά που έχει περάσει η χώρα. Η εμπειρία μου αυτό λέει και μη ξεχνάτε είμαι 96 ετών και έξι μηνών» πρόσθεσε και στη συνέχεια εξήγησε τι τον συνδέει με τον γραμματέα του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη: «Τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει; Μας ενώνει το γεγονός ότι η πρώτη επίθεση με χημικά έγινε στη Ραμάλα σε μένα και τον Λαφαζάνη. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω. Αυτό είναι που μας συνδέει. Τι μας χωρίζει; Αυτό που λέτε περί χρήματος ελληνικού κτλ. Λησμονώ όμως τη διαφορά μας για το…χρήμα και θυμάμαι το πρώτο».

«Με τη Θεσσαλονίκη με συνδέουν πολλά»

Στην ομιλία του ο Μανώλης Γλέζος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στενούς δεσμούς που έχει με την πόλη της Θεσσαλονίκης. «Με συνδέουν πολλά εδώ. Μεταξύ αυτών και οι προσωπικές φιλίες».

Την κοπή της πίτας έκανε η συντονίστρια της ΛΑΕ στη Θεσσαλονίκη, Χριστίνα Σουλτανίδου, ευχόμενη το νέο έτος να είναι «ειρηνικό και ανατρεπτικό». Στην εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ομίχλης, η πτήση του από Αθήνα ακυρώθηκε.

Loading