Ν. Παππάς: «Κυβερνήσεις βγάζει ο λαός, όχι οι δημοσκοπήσεις»

Ένα νέο κάλεσμα προς τις προοδευτικές δυνάμεις ενόψει των εκλογών έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

«Το ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων. Και στις εκλογές και ύστερα από αυτές, καθώς κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά ο λαός» τόνισε συγκεκριμένα, ο Ν. Παππάς και συμπλήρωσε ότι κάλεσμα για συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων «δεν είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα».

Επίσης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί «σε καθαρό πολιτικό τοπίο», ενώ σχετικά με τους έξι «πρόθυμους» βουλευτές ξεκαθάρισε ότι «συντάχθηκαν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον άσκησε κριτική στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μάνφρεντ Βέμπερ γιατί η «συνταγή τους περιλαμβάνει ένα ανύπαρκτο καρότο, τη μείωση των στόχων και ένα γνωστό μαστίγιο, το μνημόνιο α λα ΔΝΤ – Μητσοτάκη» αν και χαιρέτησε την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να άρει το εμπάργκο προς την ΕΡΤ.

Loading