Νέο κόμμα κάνει ο Αλαβάνος και θέλει Ζωή – Λαφαζάνη

Την κίνηση για την δημιουργία ενός κόμματος, προανήγγειλε ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας σήμερα (25/1) σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές του κινήσεις ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, τόνισε: «Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον έναν μήνα αυτό, θα υπάρξει κάτι καινούργιο».

Και συνέχισε εξηγώντας πως: «Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της Αριστεράς. Δεν αρκεί μια συνεργασία Αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία, στον δημοσιογραφικό κόσμο, στον κόσμο της διανόησης και της τέχνης. Πιστεύω ότι θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό χρονικό διάστημα».

“Χωράνε μέσα Ζωή και Λαφαζάνης”

Σε νέα ερώτηση για τους ανθρώπους που είχαν μια άποψη στο μυαλό τους και λόγο της κρίσης αναγκάστηκαν να την αλλάξουν ανέφερε πως…«πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθεί και θα συσπειρωθεί κάθε θετικό στοιχείο, όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα, από αυτούς που έχουν πολιτική ταμπέλα, αλλά από ανθρώπους που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας».

Τέλος αναφορικά με το αν σκοπεύει να συνεργαστεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τόνισε: «Έχουμε συζητήσει μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».

Loading