Μπακογιάννη: «Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος»

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε σήμερα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Κατέθεσα μήνυση για ένα άθλιο tweet του κ. Καμμένου που έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου. Η δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του» τόνισε συγκεκριμένα, η Ντ. Μπακογιάννης για να προσθέσει με νόημα: «Ήξερα πάντα ότι ο κ. Καμμένος ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη».

Για να προσθέσει: «Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να κρύβεται για άλλη μια φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλία».

Εξάλλου, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τα θέματα που αφορούν την τρομοκρατία. «Σ’ αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχαμε ψηφίσει υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων» είπε αρχικά και πρόσθεσε πως επικοινώνησε με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλου και τον ρώτησε: «Τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».

Για να καταλήξει: «Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς. Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».

Loading