Μητσοτάκης: «Στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής»

«Η χθεσινή επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού, αλλά και κατά εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την «πρωτοφανή παρακμή την οποία βιώνει η χώρα».

Σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στον Λιμενικό Σταθμό Ρίου ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η χθεσινή επίθεση «δεν αποδεικνύει μόνο για μια ακόμα φορά το άβατο των Εξαρχείων, αλλά πιστοποιεί τις σχέσεις αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών.».

«Δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής» πρόσθεσε.

«Η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι «η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της Ν.Δ. δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας έτσι ώστε οι γειτονιές επιτέλους να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους και η αστυνομία επιτέλους να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά».

«Ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει και αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας, τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα οριστικά στο παρελθόν» διαβεβαίωσε.

Loading