Μητσοτάκης: «Οι νέοι μού ζητούν ευκαιρίες και όχι επιδόματα»

Στη RAI, τη δημόσια ιταλική τηλεόραση μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης για το πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον οποίο η RAI χαρακτήρισε ως τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας μίλησε στη δημοσιογράφο Ελιζαμπέτα Καζαλότι και αναφέρθηκε αρχικά στην κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη και διέλυσε την παραγωγική οικονομία για να παράγει πλεονάσματα μεγαλύτερα από αυτά που της ζητούσαν οι Ευρωπαίοι πιστωτές ώστε να μπορέσει στη συνέχεια, τώρα λίγο πριν από τις εκλογές, να μοιράσει κάποια επιδόματα σε αυτούς που θεωρεί πολιτικούς πελάτες».

Εν συνεχεία ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται η χώρα για να ανακάμψει αλλά αποκάλυψε και τι του ζητούν οι νέοι άνθρωποι όταν τον συναντούν.

«Η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα πολλές επενδύσεις, για να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, για να τονώσει το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων.

Οι νέοι δεν μου ζητούν ούτε επιδόματα, ούτε ευκαιριακή απασχόληση στο Δημόσιο. Ευκαιρίες μου ζητούν για να φτιάξουν τη ζωή τους».

Loading