Κ.Γκιουλέκας: «Η κυβέρνηση συντηρεί ένα παιχνίδι με τη Novartis για να καλύψει άλλα θέματα»

«Η κυβέρνηση επιδιώκει να συντηρεί ένα παιχνίδι με τη Novartis για να καλύψει άλλα θέματα», δήλωσε, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» είπε ότι «Οι υποθέσεις σκανδάλων να έρθουν στη δημοσιότητα και να βγουν τα πάντα στη φόρα, όμως, είναι άλλο να προσπαθούμε να κατασκευάσουμε με λάσπη στον ανεμιστήρα κατηγορούμενους και να καθίζουμε στο σκαμνί τους πάντες».

Όσον αφορά στα πρόσθετα στοιχεία για την υπόθεση Novartis που έστειλε η ανακρίτρια στην επιτροπή της Βουλής  ο κ. Γκιουλέκας είπε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση έρχεται και λέει ότι ποτέ ο κ. Τσίπρας δεν συνάντησε τον κ. Φρουζή. Το πρόβλημα είναι ότι τελικά η ίδια η εφημερίδα Αυγή βγήκε και έλεγε ότι το 2013 ο κ.Τσίπρας συνάντησε τον κ. Φρουζή, ως θεσμικό παράγοντα του φαρμακευτικού κόσμου. Ρωτώ: Ο κ. Τσίπρας όταν συνάντησε τον κ. Φρουζή τι διαφορετικό έκανε από όταν ο κ. Σαμαράς συνάντησε τον κ. Φρουζή, πάλι ως θεσμικό παράγοντα με τους υπόλοιπους συναδέλφους του κ. Φρουζή από τον χώρο του φαρμάκου; Γιατί ο κ. Σαμαράς, εφόσον συνάντησε τον κ. Φρουζή, φέρεται κατηγορούμενος, αλλά ο κ. Τσίπρας, που συνάντησε τον κ. Φρουζή, καλά έκανε και τον συνάντησε και εδώ δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα να εγερθεί, οποιαδήποτε υπόνοια, ή σκέψη, ή κατηγορία ,μιας και αυτό θα ήταν υπερβολικό για τον πρωθυπουργό της χώρας, δεν είναι υπερβολικό όμως για τον πρώην πρωθυπουργό;»

Loading