«Σχετιζόμενος με τον Παππά ο πλουτισμός του Πετσίτη»

Καταγγελίες και «καρφιά» κατά του Νίκου Παππά και του Αλέξη Τσίπρα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τις αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στους λογαριασμούς του τελευταίου βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας», τα οποία «ήρθαν από την Κύπρο στην Αθήνα».

Μάλιστα, η εφημερίδα φιλοξενεί ρεπορτάζ για την πολυτελή ζωή του Μ. Πετσίτη και το πώς έφτασε από σερβιτόρος μέσα σε δύο χρόνια να αποκτά εισοδήματα 200.000 ευρώ.,

Το θέμα Πετσίτη κλήθηκε να σχολιάσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι θα πρέπει να ανοίξουν, επίσης, «οι λογαριασμοί του Νίκου Παππά, του Αλέξη Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους».

«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με εκτιναγμένα τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, βρίσκεται να συνδιαλέγεται με οικονομικούς παράγοντες και βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις επιρροής, αυτό γίνεται λόγω της σχέσης του με τον Παππά και με τον Τσίπρα. Ο Πετσίτης αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσωπο του στενού, στενότατου περιβάλλοντος Τσίπρα και Παππά», τόνισε μεταξύ άλλων η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο «κουβαλητής της τσάντας του Παππά»

«Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντοπολίτευση και ο Παππάς ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε:

«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με την σχέση του με την εξουσία. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, με την κυβέρνηση. Υπ’ αυτή την έννοια, δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους και πρέπει να δημοσιευτούν τα πόθεν έσχες».

Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Δεν μπορεί σ’ αυτή τη χώρα που ο άνθρωπος της καθημερινότητας δεν μπορεί να επιβιώσει, δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, να κάνουν βόλτες με τζετ, με πρωθυπουργικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, να επιδεικνύουν την χλιδή, να παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και να μην ελέγχονται…».

Loading