Κυκλοφοριακό…χάος στη Θεσσαλονίκη, λόγω Γαβρόγλου

Η παρουσία του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου στο 11ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς έξω από το ξενοδοχείο Grand Hotel όπου διεξάγεται το συνέδριο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει μπλόκο σε εκπαιδευτικούς και φοιτητικές οργανώσεις που διαδηλώνουν.

Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στη διαμαρτυρία υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει πρόσκληση με την υπογραφή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, αλλά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη ώστε να παραβρεθούν στη συνεδρία, όμως ο κ. Γαβρόγλου και οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν διαφορετική άποψη.

Επεισόδιο με περιφερειακό σύμβουλο

Πριν από λίγη ώρα ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και εκπαιδευτικός, Θανάσης Αγαπητός προσπάθησε να εισέλθει στην αίθουσα του Συνεδρίου, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις τον σταμάτησαν.

Για ελάχιστα λεπτά επικράτησε ένταση, ωστόσο το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Την ίδια ώρα στην οδό Μοναστηρίου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο αλλά και στους κοντινούς δρόμους επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, με ουρές χιλιομέτρων να έχουν δημιουργηθεί και την αστική συγκοινωνία να συναντά πολλές δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Loading