ΚΚΕ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αριστερά της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΣΕΒ»

Σκληρή κριτική σε σχέση με όλα όσα είπε χθες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, άσκησε το ΚΚΕ με ανακοίνωσε που εξέδωσε και στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι το κυβερνών κόμμα έχει καταντήσει αριστερά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και του ΣΕΒ».

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα να δικαιολογηθεί στον αριστερό κόσμο που τον ψήφισε για το γεγονός ότι έχει καταντήσει η «αριστερά» της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΣΕΒ και υλοποιεί τα βρώμικα σχέδια του κεφαλαίου» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος και προσθέτει: «Στην προσπάθειά του αυτή καταφεύγει στη γνωστή δικαιολογία όλων των συμβιβασμένων στην ιστορία του λαϊκού κινήματος στον δήθεν «ρεαλισμό». Ευτυχώς που στον τόπο αυτό, υπήρχαν και υπάρχουν δυνάμεις που δεν ακολούθησαν το ρεαλισμό της κυβερνητικής καρέκλας, αλλά αυτό της σύγκρουσης με την καπιταλιστική βαρβαρότητα».

“Να μην μετράει το μπόι με τον ίσκιο του”

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Ότι κατέκτησε ο λαός το κατέκτησε με αυτό το ρεαλισμό. Ενώ η τύχη των δυνάμεων τύπου ΣΥΡΙΖΑ είναι να τους επαινούν μόνο οι εκπρόσωποι του κατεστημένου. Όσο δε για τη «φωτιά της μάχης» στην οποία είχε δήθεν ριχτεί ο κ. Τσίπρας, του συστήνουμε να μη μετράει το μπόι με τον ίσκιο του».

Loading